Hvorfor jeg prøvede CBD

Jeg har lidt af kroniske smerter så længe jeg kan huske. Det begyndte efter en bilulykke, da jeg var teenager, og i årenes løb er det kun blevet værre. Da jeg var i begyndelsen af 30’erne, havde jeg så mange smerter, at jeg knap nok kunne komme ud af sengen om morgenen. Jeg havde prøvet alt – fysioterapi, kiropraktik, akupunktur – men intet hjalp. En af mine venner foreslog, at jeg skulle prøve CBD, og selv om jeg var tøvende i starten, besluttede jeg mig for at give det en chance.

 

Hvordan CBD hjalp mig med at finde lindring

CBD er en forkortelse for cannabidiol, som er et stof, der findes i cannabisplanter. I modsætning til THC, et andet stof, der findes i cannabisplanter, har CBD ikke nogen psykoaktive virkninger. Det vil med andre ord ikke gøre dig høj. Da jeg tog min første dosis CBD olie, blev jeg overrasket over, hvor godt det virkede. Inden for få minutter var mine smerter væk! Og den kom ikke tilbage, selv da jeg stoppede med at tage olien

 

Jeg er ikke sikker på, hvad det er ved CBD, der gør det så effektivt for mig, men uanset hvad det er, er jeg taknemmelig for det! Hvis du lider af kroniske smerter ligesom mig, vil jeg varmt anbefale dig at give CBD en chance. Det er måske bare den lindring, du har ledt efter.

 

Konklusion

Hvis du lider af kroniske smerter som mig, ved du, hvor invaliderende det kan være. Du har sikkert prøvet alt for at finde lindring – jeg ved, at jeg gjorde det – men intet virkede. Indtil CBD olie kom ind i mit liv. Få minutter efter at have taget min første dosis CBD olie forsvandt mine smerter, og de er ikke kommet tilbage siden. Hvis du leder efter en helt naturlig måde at finde lindring af kroniske smerter på, så prøv CBD olie – det kan måske også virke for dig!