Mangler du ideer til den næste børnefødselsdag? Læs mere her

Står du overfor en kommende børnefødselsdag? Ja så ved du at der er mange ting som skal planlægges til de mindstes fest. Der kan ofte være mange krav som kan være svære at opfylde, men vi ønsker alle det bedste for vores børn samt at gøre alt vi kan for at de er tilfredse på deres store dag. Fødselsdagsplanlægning kan være et større projekt, mangler du ideer til hvordan den skal fuldføres, så kan du læse mere her. 

Mad som alle børn kan li’

Til de fleste fødselsdage hører der sig mad til. Her er det vigtigt at overveje hvad størstedelen af børn kan lide, da de fleste kan være lidt kræsne. Derudover kan det være fint med sundere alternativer, så det hele ikke går op i kage og slik. Kylling- og grøntsagspyd er en sikker vinder, hvor grøntsagerne bliver pakket ind i en anderledes form, som børnene vil elske. For at tilføje mere sjov til maden kan du lave små hjerteflutes, der er mange nemme opskrifter på flutes og boller, som du kan bruge og lave dem i hjerteformer.

Gode kageopskrifter

Udover sundere mad, skal der selvfølgelig være en fødseldagskage. Du kan her finde lækre kageopskrifter, og du vil med garanti finde noget som falder i dit barns smag, hvilket med god sandsynlighed også vil ske hos vennerne og klassekammeraterne. Du kan finde lækre kageopskrifter på kanelsnegle, cheesecakes, muffins, romkugler og meget mere, så kan i prøve noget andet end den traditionelle kagemand. Skal der være flere slags er det bare at gå i krig med det samme med kageopskrifterne.

Underholdning og lege

Til enhver god fest er der underholdning og leg, det må selvfølgelig ikke glemmes. Børn er enormt kreative og kan ofte klare sig selv når det kommer til leg, dog er der noget specielt ved at planlægge en underholdning som børnene er sammen om at klare. På den måde kan du også være sikker på at alle børn bliver aktiveret og er med i en sjov leg.

Du kan give dig i kast med en traditionel skattejagt, for er der noget bedre for børnene, end når de finder skatten, som kan være en lille slikpose eller andet. Du kan også samle en lille konkurrence enten med små fysiske øvelser eller en lille quiz med spørgsmål.

Vil du hellere undgå en større planlægning end hvad en skattejagt og konkurrence kan blive til? Så er der mange andre lege at give sig i kast med.
En anden meget traditionel leg til fødselsdagen kan være ballondans, hvor børnene skal springe hinandens balloner mens de danser rundt til musik, en festlig og sjov leg. Ellers kan du forslå stop dans, som kun kræver musik og en smule gulvplads. Til sidst kan du foreslå en gemmeleg rundt i huset eller udendørs hvis vejret er til det.