Om os

Babyteamet er en klinik, som guider dig trygt igennem perioden før, under og efter graviditeten. Med afsæt i dine behov får du den rådgivning, du har brug for.
Vi tilbyder både konsultationer i klinikken eller hjemme os jer.

I vores klink får du

  • Faglig vejledning i trygge rammer
  • Specialister med stor erfaring
  • God tid

Vores samtaler handler om dig/jer og er fortrolige.

Vores team

Trine Karlsen

Jordemoder og ejer

Jeg er uddannet jordemoder i 2006 og har arbejdet på fødegangen på Aarhus Universitetshospital siden. Jeg har blandt andet taget efteruddannelse indenfor obstetrisk akupunktur, rebozo-massage og spinningbabies. Du møder mig i klinikken ved jordemoderkonsultationer, akupunktur og events.

Jeg bidrager med kvalitet, tid og oprigtig interesse for jer og jeres situation i en travl hverdag.

Pia Ingerslev

Fysioterapeut/Jordemoder

Jeg har altid været fascineret af det spændende univers omkring graviditet og fødsel. Jeg har som fysioterapeut arbejdet så meget med kommende og nybagte forældre som overhovedet muligt. Det betyder at jeg har et hav af forskellige kurser samt erfaringer i fødselsforberedelse, efterfødsel, mindfulness samt graviditetsmasssage. Siden hen har jeg uddannet mig som jordemoder for at komme endnu tættere på den gravide og fødslen.

Mit fokus er altid at give dig/jer en nærværende oplevelse, hvor der er tid og plads til det hele.

Kamilla Ejgaard

Jordemoder og slyngevejleder

Jeg er uddannet jordemoder i 2013 og har i min tid som jordemoder arbejdet på Fødegangen i Randers, i Arendal i Norge og nu på Fødegangen på Aarhus universitetshospital.
Jeg er mest at finde på fødegangen, men også i Efterfødselsklinikken.

Desuden er jeg uddannet slyngevejleder og det er min store passion at sprede budskabet om alle fordelene ved at bære sit barn. Det vil primært være i denne sammenhæng, du møder mig i klinikken

Julie Bruun

Fysioterapeut, akupunktør, kostvejleder, holdinstruktør, blogger og kogebogsforfatter

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2014 og har arbejdet på klinik samt undervist fitnessinstruktører og massører. Jeg har siden koblet kostvejleder og holdinstruktør til mit CV og har undervist især gravidhold og barslende. Jeg har en blog, hvor jeg elsker at nå ud til mange mennesker med det jeg brænder for: madlavning og opskrifter, træningsinspiration samt livet med to små børn. I foråret 2017 udkom min kogebog med sundere hverdagsmad. I 2018 blev jeg uddannet akupunktør og jeg brænder for især fertilitetsbehandling og lindring af diverse gravidgener. Det er i denne sammenhæng du kan møde mig i klinikken.
Privat bor sammen med min kæreste og vores to små drenge i Silkeborg.
Jeg kan bidrage med min faglige kompetence både fra den kinesiske og vestlige medicin samt mit gode humør og høje energiniveau.

Heidi Vallentin

Jeg er uddannet jordemoder samt fødsels- og babycoach. Jeg er forfatter til bogen “Meyermetoden – den naturlige epidural”.

Jeg har siden min første fødsel i 2002 uddannet mig inden for fødselspraktik og psykologien bag fødsels- og ammeforløb. Jeg har født 3 børn, men taget imod flere hundrede i min tid som jordemoder på Herlev Hospital, Hvidovre Hospital og Rigshospitalet, men også ved hjemmefødsler og på privatklinikken Storkereden.

Igennem mit arbejde med fødende kvinder og deres partnere har jeg arbejdet med at fremme den gode fødselsoplevelse for begge ved at klæde parrene på med både viden og værktøjer til at mestre og lindre fødslens udfordringer, så det bliver en god fælles oplevelse.

Anita Mølgaard

Biodynamisk Kranio Sakral Terapeut

Jeg er certificeret og eksamineret Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (BKST) og arbejder med både børn og voksne i mine behandlinger.
Kranosakral terapi er en unik og ultra-blid behandlingsform, som især babyer er meget modtagelige for.
Med den biodynamiske tilgang fokuserer jeg på sundheden hos dig og din baby i stedet for symptomerne. Kroppen har en intelligens og nogle ressourcer, som med det rette nærvær og dybe møde kan blive aktiveret. På den måde kan den naturlige balance i krop og sind blive genskabt.
Jeg glæder mig meget til at møde dig her hos Babyteamet.
Se evt. mere information om, hvordan BKST kan hjælpe dig og dit barn, under “Vi tilbyder” på hjemmesiden.

Andreas Harving

Traumespecialist og sygeplejeske

Jeg hedder Andreas Harving og er 40 år gammel. Er uddannet anæstesisygeplejerske, og har i kraft af min stilling som traumekoordinator, varetaget undervisning af nyansatte og kolleager på Aarhus Universitetshspital. Bor i Vejlby med min hustru og tre børn.

Tilmeld vores nyhedsbrev