Børne frisure: 8 ideer og ting du skal overveje

Når det kommer til at finde den perfekte børne frisure, så er det desværre ikke altid at din smag vil matche dit barns. Af denne grund vælger mange forældre da også at lade deres børn vælge deres egen frisure. Det er jo trods alt også børnene, der skal leve med frisuren. Når dette så er sagt, så er der jo intet i vejen for at præsentere dem for et par gode idéer, vel? Og dem får du nemlig her med disse 8 flotte frisurer – 5 til pigerne og 3 til drengene.

1. Børne frisurer til piger

Lad os starte med pigerne, der grundet deres typisk lange hår på mange måder giver dig langt flere muligheder, når det kommer til at finde en flot børne frisure. Hvad med at foreslå de følgende 5 frisurer:

  • Top knude: håret sættes i en høj hestehale, hvorefter håret drejes rundt i en knold. Brug eventuelt en ekstra hårelastik eller et par hårnåle ved bunden af knolden for at fastgøre håret.
  • Hestehale med fletning: her skal man bruge ca. 5 minutter på at sætte hestehalen højt, hvorefter det løse hængende hår laves til en flot fletning.
  • Opbundne fletninger: lad ikke det komplicerede udseende snyde dig. Denne flotte børne frisure kan nemlig sagtens laves derhjemme. I bund og grund er der nemlig blot tale om to fletninger – en på hver side – der nu sammensluttes bagerst med et par hårclips eller hårelastikker.
  • Dobbelt fransk fletning: her deles håret i to lige store dele, hvorefter hver side flettes ned ad ryggen. En perfekt børne frisure til piger med lidt længere hår.
  • Halv bolle: denne sidste frisure er lige så praktisk, som den er flot. Ved at binde den øverste del af håret sammen i en bolle på toppen (og hernæst lade nakkehåret være løst), så slipper dit barn nu for at få håret i ansigtet.

2. Børne frisurer til drenge

Hvis du tror at en børne frisure til drenge bare handler om at klippe håret kort, så kan du godt tro om igen. Drengene er nemlig i dag kommet ind i kampen, og kan på mange måder sagtens måle sig med pigerne rent frisuremæssigt. Og hvis du ikke tror os, så skal du bare prøve at se disse 3 populære frisurer:

  • ”Taper fade”: denne engelske betegnelse dækker over en frisure, der de seneste år er blevet rigtig populær hos landets helt unge herrer. Der er her tale om en frisure, hvor håret klippes helt kort i siderne og bagsiden, og beholdes en lille smule længere på toppen. Et flot og ikke mindst praktisk bud på en flot børne frisure til drengene.
  • Medium frisuren: en frisure til drenge med en smule længere hår. Her klippes håret igen kortere i siderne – typisk som underklip eller udtoning i siderne og bagsiden. Den øverste del vil typisk have en længde på ca. 5-10 centimeter.
  • Langt hår: uanset om dit barn har glat, bølget eller krøllet hår, så er én ting sikkert. Langt hår til drenge er en af de mest alsidige og populære trends i dag, og er en unik måde at give dit barn et cool look på.

Afslut eventuelt din læsning ved at se +33 fristurer til inspiration på Pinterest.dk.