Børne Quiz: Top 4 bedste quizzer til børn online

Nu hvor den kommende sommerferie nærmer sig med hastige skridt, så kan i roligt (og heldigvis)forvente at se meget mere til jeres børn. Sommeren er nemlig lig med masser af fritid, sol og sjov. Når dette så er sagt, så skulle dine børns sommer jo helst ikke spenderes foran skærmen. Så hvorfor ikke finde på et par sjove aktiviteter til de yngste medlemmer af husstanden, såsom f.eks. en hyggelig quiz? De fleste børn elsker nemlig at teste deres viden med en quiz – og måske banke storebror af banen på samme tid. Læs derfor videre her, hvor vi vil give dig de 4 bedste quizzer på nettet.

1. Alt.dk – en hyggelig quiz til de mindste

Dette første bud på en hyggelig sommerferie quiz er perfekt til de allermindste i familien, og kommer med en lang række forskellige og ikke mindst sjove spørgsmål og svar. Spørgsmålene i denne børne quiz spænder fra almen børneviden (f.eks. ”Hvor bor Anders And?) til mere personlige spørgsmål (f.eks. ”Hvilken farve er mors cykel”). Der er med andre ord tale om en fremragende lille quiz, der heldigvis ikke er for vanskelig for de allermindste. Prøv den her.

2. Ideertilfest.dk – perfekt til en børnefødselsdag

Hvis i f.eks. skal holde børnefødselsdag derhjemme, så vil denne næste børne quiz helt sikkert falde i god jord hos de unge gæster. Dog vil nogle af spørgsmålene i denne quiz muligvis være en smule for avanceret til de helt unge børn. Det er jo nok de færreste 5-6 årige der vil vide hvornår anden verdenskrig sluttede. Men hvis i til gengæld forventer gæster i 8-10 års alderen, så vil denne lille quiz være helt oplagt. Sørg blot for ikke at glemme et par gode præmier til guld, sølv og bronze vinderne.

3. Goquiz.dk – test ungernes almene viden

Selvom en børne quiz selvfølgelig først og fremmest handler om at ens børn har det sjovt, så er der dog nok ikke mange forældre der vil have noget imod at snige lidt indlæring ind ad bagdøren på samme tid. Og sjov og indlæring er lige præcis hvad du får med denne næste quiz, der vil teste dine børns almene viden på en lang række områder. Her vil dine nemlig skulle besvare almene spørgsmål indenfor emner, såsom matematik, farvelære og europæisk klubfodbold for blot at nævne nogle få. Så klik her for at se hvem af jer der ved mest.  Og hvis i efter at have kåret en vinder i denne børne quiz, så kunne i hernæst nu prøve at udfordre jer selv med en af de andre sjove quizzer på Goquiz.dk.

4. Edutainmenthuset.dk – masser af sjov i dyrenes tegn

Sidst men ikke mindst, så kunne du også udfordre dig selv og dine lidt ældre skolebørn med denne børne quiz, der udelukkende er sammensat af dyrespørgsmål. Spørgsmålene er nemlig ikke lige så nemme som i nogle af de andre quizzer på denne liste – så det gælder her om at tænke sig godt om, og holde tungen lige i munden, hvis du ønsker at blive kåret som vinder.