Danske børnesange: Find dem her

Uanset om det er 10, 20 eller 50 år siden man var barn, så husker vi alle sammen vores yndlings børnesange, der er intet mindre end en skattekiste af dejlige minder. Og nu hvor du selv er blevet forælder, så er det jo kun naturligt at du ønsker at videreføre traditionen og give dine egne børn de samme dejlige minder. Så hvis du ønsker at genopdage alle dine gamle favorit børnesange, så er du landet det helt rette sted. For i denne artikel vil vi nemlig vise dig hvor på nettet du kan finde alle de klassiske og mest elskede danske børnesange.

1. Den danske sangskat

Hvis du tror du kender samtlige danske børnesange, så kan du bestemt godt tro om igen. Der findes nemlig hundredevis af forskellige sange, hvoraf nogle kendes af alle og mange andre er langt mere ukendte. Alle kender jo f.eks. ”Lille Peter edderkop” og ”Elefantens vuggevise”, men hvor mange kender egentlig sange som ”Husbonden sender Lasse ud” og ”I skoven skulle være gilde”? Den danske sangskat omfatter nemlig et utal af børnesange, og det er stort set umuligt at kende dem alle sammen. Heldigvis kan du med nogle få klik i dag finde langt de fleste børnesange på internettet. Så hvorfor ikke som det allerførste begynde med at tage et kig på denne liste med de 100 mest populære børnesange?

2. Youtube

Det er for de fleste af os stort set umuligt at forestille sig en verden uden YouTube. YouTube har nemlig de sidste godt 20-25 år været ansvarlig for at tilfredsstille vores alle sammens sult efter at se underholdende videoer på nettet. Men vidste du også, at YouTube også er det perfekte sted at finde alle de klassiske danske børnesange? På YouTube kan du nemlig lytte til melodierne, og ikke blot læse teksterne – hvilket naturligvis er en kæmpestor fordel. Det er jo nemlig nemt at komme til at glemme melodien til en bestemt børnesang – og især hvis man ikke har hørt sangen i årevis. Og det bedste ved det hele er, at der med fleste børnesange på YouTube også følger gode animationer med sangen. Så hvorfor ikke sætte en god playlist på, så du og dine børn kan synge med?

3. Gå på opdagelse sammen i musikkens verden

Vi er 100% overbeviste om, at både du og dine børn vil nyde de mange smukke danske børnesange fra den danske sangskat de næste mange år frem. For når det kommer til de danske børnesange, så er der jo netop så stort et udvalg, at der uden tvivl vil være noget for enhver smag – og helt sikkert også dine børn. Og det skønne ved at introducere musikken til dine børn i en tidlig alder er jo, at der på denne måde på magisk vis åbnes op for en hel ny og magisk verden. En verden fuld af forundring, kreativitet, indlæring og ikke mindst masser af sjov.

Så nu hvor du har læst dette, så mangler vi kun at sige god fornøjelse!