Mal babyværelset: 4 ideér til maling af babyværelset

En familieforøgelse er en fantastisk ting, men når du begynder at skulle gøre hjemmet klar til den lille ny, kan der opstå masser af valg og ting, du skal tage stilling til. Mangler du inspiration til eller viden om, hvordan du skal male babyværelset, så får du her 4 idéer.

1. Vælg indendørs maling med Svanemærket

Indendørs maling kan være fyldt med kemikalier og tungmetaller, og det har du helt sikkert ikke lyst til at byde dit barn. Men efterhånden som der er kommet mere fokus på, at de produkter og materialer, vi omgiver os med, ikke skal være sundhedsskadelige, så er der også kommet flere produkter, der lever op til nogle høje krav. Derfor kan du nu også finde masser af Svanemærket maling, som er bedre for indeklimaet end masser af andet maling, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvad der er i din indendørs maling.

2. Find en rolig farve

Selvom kraftige farver kan virke sjove, så kan de også være for voldsomme for et babyværelse. Find derfor en rolig farve til indendørs maling, der virker mere beroligende på både forældre og barn, så babyværelset bliver et behageligt sted at være. Der findes uendelige nuancer af indendørs maling, så uanset om du er til gul, blå, grøn, rød eller andet, så kan du finde en dæmpet version af dem alle, der vil passe godt til et babyværelse.

3. Mal kun én enkelt væg i en farve

For at farven i babyværelset ikke bliver for voldsom, kan det være en idé kun at male en enkelt væg i en farve, og så kan du holde de andre neutrale. Det kan gøre rummet mere rummeligt, og det kan også gøre det nemmere at gøre dit malearbejde om, hvis du eller dit barn bliver træt af farven efter et par år. Du kan også inddele rummet i zoner ved at male for eksempel en firkant eller en cirkel på en af væggene for at indikere, at der sker noget i den del af rummet. Det kan også give rummet et andet liv, end det ville have med én farve over det hele.

4. Find indendørs maling i god kvalitet til en billig pris

Når du skal male babyværelset, vil du helt sikkert gerne have det bedste resultat fra din indendørs maling, og det får du, hvis du køber indendørs maling i god kvalitet. Selvom det kan lyde dyrt, så kan du sagtens finde indendørs maling billigt for eksempel hos Nordicmaling. De har prismatch, og så har de i forvejen Danmarks billigste maling. Køb indendørs maling billigt her på deres hjemmeside nordicmaling.dk, hvor du finder et kæmpe udvalg af maling fra kvalitetsmærker til forskellige typer rum, så du kan også finde maling, der passer til babyværelset. Nordicmaling har også tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du kan aflevere din indendørs maling tilbage indenfor 14 dage, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med produktet, og så kan du finde en anden maling, der passer bedre.