Baby shower: 5 ideer til dit baby shower

Har du en veninde, der snart bliver mor, så skal du og hendes andre veninder nok også i gang med at planlægge et baby shower, så den kommende mor kan få en hyggelig dag og blive forkælet af sine nærmeste. Men hvad skal I egentlig finde på til et baby shower? Du får 5 idéer lige her.

1. Pynt godt op, så du ikke er i tvivl om, at det er et baby shower

Noget af det hyggeligste ved et baby shower er, at der er pyntet rigtig godt op, så hverken gæsterne eller den kommende mor er i tvivl om, at det er et baby shower, der holdes. I kan vælge at pynte op i et tema, for eksempel efter barnets køn, men kender I det ikke, eller er I ikke så meget til de traditionelle lyserøde/lyseblå kønsstereotyper, så er der heldigvis rigtig mange andre måder at pynte op.

2. Husk baby shower kagen

De fleste højgravide kvinder har ofte lyst til søde sager, og derfor må I selvfølgelig ikke gå ned på kage til et baby shower. Det kan være rigtig hyggeligt, at kagen er udformet efter et tema, der passer til baby shower, og har du eller dine veninder ikke de vildeste bage-skills og fondantevner, så kan I bestille en kage hos en konditor – måske bare en med en sjov skrift eller lignende.

3. Giv gaver til den vordende mor

Et baby shower handler selvfølgelig om at gøre den kommende mor klar til at byde den lille ny velkommen, men det handler også om at forkæle din højgravide veninde. Selvom det er hyggeligt at give tøj, bamser og rangler, så får hun helt sikkert nok af det fra familie fra nær og fjern, når først baby melder sin ankomst. Sørg derfor i stedet for at have gaver med til den vordende mor som for eksempel en lækker bodylotion, eller giv hende et gavekort til gravidmassage, så hun kan forkæle sig selv inden hendes liv forandres fuldstændig.

4. Lav en sjov quiz

Til et baby shower hører der også sjove indslag til, og det kan for eksempel være hyggeligt at finde på en sjov quiz. I kan jo lave en pulje, hvor I gætter på, hvornår den kommende mor føder, eller I kan lave en kahoot-quiz med spørgsmål om lige det, som I synes er sjovest eller hyggeligst.

5. Find på andre sjove lege

Selvom en quiz er sjov, så kan der også være rigtig mange andre sjove lege, som I kan lave til et baby shower. For eksempel kan I købe bleer til den nyfødte, hvor I skiftes til at skrive små beskeder på, så de kommende forældre har nogle hyggelige hilsner at læse, når de skal vænne sig til at stå op om natten og skifte bleer. I kan helt sikkert også selv finde på noget, som I synes vil være sjovt – måske har I været med til et andet baby shower, hvor der var en god leg.