Husk at få tjekket dit barns tænder

Det er vigtigt, at du tjekker dine tænder og går regelmæssigt til tandlæge, men vidste du også, at det er vigtigt, at du får tjekket dit barns tænder regelmæssigt? Det er ikke noget, dit barn selv har mulighed for at gøre eller huske på, og derfor er det en god idé, at det er noget, du er meget opmærksom på. På den måde kan du være på forkant med eventuelle huller eller problemer med tænderne.

Derfor er det vigtigt at få tjekket dit barns tænder

Dit barns tænder er lige så vigtige som dine egne, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at få dit barns tænder tjekket hos en tandlæge Roskilde. Netop fordi dit barn ikke selv tænker over, at han eller hun skal tjekke sine tænder. Du ved jo, at det nærmest er en kamp at få dit barn til at børste tænder, men du ved også hvor vigtigt det, er at dit barn børster tænder. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tage dit barn med til tandlæge, så han eller hun kan få tjekket sine tænder. Der er naturligvis en tandlæge tilknyttet i dit barns folkeskole, men det er stadig vigtigt, at du selv sørger for, at dit barn får tjekket sine tænder regelmæssigt. Derudover er det også en god idé, at du hjælper med at børste tænder og gør det til et fokus derhjemme at passe på sine tænder. For jo bedre du passer på dine tænder og lærer om det som barn, jo mere tager du med dig, når du bliver ældre.

Sådan får du dit barn til at elske at få børstet tænder

Vil du gerne have dit barn til at else at få børstet tænder? Så gør det til noget sjovt og sørg for, at der er en belønning ved at børste tænder. Gør det til noget socialt eller bare en fast del af en rutine både morgen og aften. Hvis det føles som en pligt, så vil dit barn ikke synes det er sjovt. Hvis du derimod gør noget sjovt ud af at få børstet tænder, vil det også hurtigt blive sjovt. Det handler også meget om dit humør og din måde at se på tingene på. Hvis du altid er glad og sørger for at skabe smil og grin, mens der bliver børstet tænder, så vil det blive en positiv oplevelse.