Tag med på dumdristige, sjove og spændende oplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder ene og alene ikke kun på smuk natur og skønne sandstrande. Nordjylland byder også på mange andre dumdristige, sjove og anderledes oplevelser. Oplevelser Nordjylland og oplevelser i Aalborg, som man bare må prøve kræfter med alt efter, hvad man er til. Derfor har vi her samlet en liste over nogle af de sjoveste, mest dumdristige og mest anderledes oplevelser i Nordjylland og oplevelser i Aalborg.

 

Tag på ginsmagning og rundvisning hos Nordisk Brænderi

Kom med på besøg hos Nordisk Brænderi ved Jammerbugt og bliv klogere på, hvordan diverse urter og bær bliver til gin på flaske. En ud af flere unikke og sjove oplevelser i Nordjylland, som ikke kun byder på rundvisning og læring, men som også byder på en lækker ginsmagning. Du får muligheden for at komme på besøg hos Nordisk Brænderi og smage på nogle af deres smagfulde brændevine, snapse og gins.

 

Kom med Aalborg Tours på sjove og spændende oplevelser i Aalborg

Tag med Aalborg Tours på en af deres mange sjove, spændende og lærerige oplevelser i Aalborg, som både kan opleves i vands, til lands og i luften. Kom ud på vandet med Aalborg Tours og oplev en anderledes guidet tur gennem Aalborg på SUP boards. Eller tag på Food Tour med Aalborg Tours og oplev Aalborgs seværdigheder kombineret med lækker dansk mad. Du kan også komme med på en guidet cykeltur gennem de aalborgensiske gader og bliv klogere på byens ukendte fortællinger.

 

Kom med på djævleræs hos Motorsport Nordjylland

En ud af mange unikke oplevelser i Nordjylland for de dumdristige må helt klart være at komme ud på djævleræs. Et ræs, som sker på Nysumbanen i Nordjylland hos Motorsport Nordjylland, hvor du og dine konkurrenter får hele 12 omgange på banen. Så sæt dig ind bag rattet til en hæsblæsende og vild oplevelse, hvor du får rig mulighed for at udfordre kolleger, familiemedlemmer, venner eller lignende til en sjov og anderledes oplevelse.

 

Kom ned i tempo med en spadag hos Læsø Kur

Er det ikke en bil i et ræs, som skal sættes i gear, men derimod kroppen som skal ned i gear, så kan du og en anden komme på et prisvindende wellnessophold på Læsø. Her får du muligheden for at invitere kæresten eller din bedre halvdel med ud på et afslappende og hyggeligt spaophold, som både i 2013 og i 2014 vandt Oplevelsesprisen i kategorien Wellness. Hvis du føler, at du er i den 7. himmel efter et spaophold ved Læsø Kur, så er det ikke helt ved siden af.

 

Få fart over feltet med windsurfing i Klitmøller

Kan du ikke stå for fart og oplevelser på vandet, så er windsurfing i Klitmøller lige noget for dig. En hæsblæsende oplevelse for en rigtig vovehals, som byder på både en lærerig, sjov og spændende oplevelse. Du starter med først og fremmest at få én times grundig og sjov introduktion, som efterfølgende giver mulighed for to timers sjov, leg og spændende ræs på vandet.