På jagt efter en unik dåbsgave? Find den her

Du skal til barnedåb og mangler en gave. Du ved, at gavebordet kommer til at bugne med legetøj, dragter og hjemmestrikkede tæpper. Strikkepinde er ikke lige dig, men du vil alligevel gerne give en personlig dåbsgave, så hvad gør du?

 

Fødselstavlen – en personlig dåbsgave

 

Gaven, du mangler, kunne være en personlig dåbsplakat. Hos UnikPlakat.dk tegner vi selv alle vores dåbsplakater, så du er sikker på et helt specielt design. Og det er netop det, der gør dåbstavler til meget mere end blot en samling information. En dåbsplakat skaber hygge og stemning på børneværelset og kan hænge hos den lille dreng eller pige i mange år. Ofte er perioden under graviditeten gået med at indrette det nye børneværelse. Møbler er blev hjembragt og samlet, dyner er blevet betrukket, og væggene er blevet malet den helt rigtige pastelfarve. Derfor vil de nybagte forældre helt sikkert sætte pris på lidt nyt at hænge op, som kan minde dem om den dejlige barnedåb.

 

Vores fødselstavler har alle sammen søde, fine illustrationer, som giver anledning til sjove samtaler og læring. Eksempelvis vil barnet meget hurtigt begynde at pege og efterligne dyrelyde. Og da dåbsplakaten har hængt over pulsebord eller seng i mange måneder, er barnet vant til at kigge på den og vil finde tryghed i den.

 

Det personlige præg viser sig også ved, at forældre – og senere barnet selv – vil kunne huske, hvem der gav plakaten som gave. På den måde er dåbsplakaten, hvis design du jo har valgt, også en fin ting, der sender tanker din vej.

 

Nu tænker du måske, at sådan en plakat er lang tid undervejs. Men heldigvis er det ikke tilfældet. Den gennemsnitlige leveringstid på dåbsplakater fra UnikPlakat er ikke længere end på vores øvrige plakater, og det vil altså sige, at du ikke behøver at have gaven i hus flere uger før festen. Regn med 1-3 dages leveringstid – også selvom vi manuelt skal udfylde alle barnets fakta fra fødslen.

 

Dåbsplakater med navn og fødselsfakta

 

Jamen jeg ved ikke noget om hverken vægt eller centimeter, siger du nu. Det gør ikke noget, for vi har mange forskellige designs inden for fødselstavler, og det er ikke dem alle sammen, der kræver, at du kender alle barnets informationer. Vi har plakater, hvor der blot er plads til navn og en dato. Vi har også mulighed for at anføre en kirke og to datoer. Så du bestemmer selv, hvor mange informationer, du ønsker, at plakaten skal bære. Og hvis du forelsker dig i en af dem med plads til hele samlingen, så allier dig med en fætter eller en måske en ven/veninde til forældreparret, som måske kender tallene.

 

Hvis du er i tvivl om mulighederne for at fjerne eller tilføje informationer på dåbsplakaternes design, er du altid velkommen til at skrive til os. En justering af farve eller placering er ofte hurtigt klaret.