Sådan kan du give din baby en tryg søvn

Hvis du lige er blevet forælder, har du sikkert også opdaget, hvor vigtig din babys søvn er. Søvnen påvirker din babys humør, appetit, vækst og dagsrytme. Derfor er der al grund i verden til at give din baby de bedste betingelser for en god søvn. Men det kan være svært.

Nogle babyer vågner mange gange om natten eller sover kun korte lure. Ligesådan er der også mange babyer, der har svært ved at falde i søvn. Hvis du oplever, at din baby har søvnproblemer, kan det derfor være en god idé med en tyngdepose fra Zleepii. Du kan læse meget mere om tyngdeposen i det følgende.

Sådan virker en tyngdepose

En tyngdepose er en slags sovepose, som du kan putte din baby ned i. Når din baby ligger i tyngdeposen, vil han eller hun opleve et dybt og omsluttende tryk. Det tryk minder om samme omslutning, som babyen havde i sin mors mave. Derfor virker trykket også beroligende på nervesystemet, ligesom det også giver ro i arme og ben, der er aktive.

Resultatet er derfor en mere afslappet og rolig baby, der har lettere ved både at falde og blive i søvn. Derfor er posen også et kærkomment tiltag, hvis din baby har søvnvanskeligheder.

Tyngdeposen kan anvendes i alle sovestillinger

Alt afhængig af, hvor gammel din baby er, vil han eller hun sove i forskellige stillinger. Præcis ligesom du selv gør i løbet af en nat. Derfor er tyngdeposen også designet sådan, at din baby kan anvende den, uanset om han eller hun sover på ryggen, siden eller maven.

Derfor skal du altså ikke være bekymret for, om din baby skifter sovestilling, mens han eller hun er i tyngdeposen. Det er tyngdeposen nemlig designet til.

Vælg mellem to forskellige størrelser

Det er vigtigt, at tyngdeposen passer til din baby. Derfor har Zleepii også skabt to forskellige størrelser, som du kan vælge imellem.

Den ene størrelse er størrelse small. Den er skabt til de helt små babyer, der er mellem 0 til 6 måneder. Den anden størrelse er størrelse medium. Den er skabt til de lidt større babyer, der er mellem 6 til 12 måneder.

Sikkerhedsgodkendt og økologisk

Når det kommer til din baby, er kun det bedste godt nok. Det ved Zleepii også godt. Derfor anvender virksomheden kun Oeko-Tex® 100 certificerede materialer til at fremstille deres tyngdepose. På den måde slipper du for at bekymre dig om skadelige kemikalier. Alle materialerne er nemlig testet og godkendt.

Derudover er tyngdeposen også sikkerhedsgodkendt, så du roligt kan lægge din lille guldklump til at sove i posen.