Baby shower gave: 5 ideer til gaver til baby shower

En graviditet er altid spændende, for der er nyt liv på vej ind i verden, og alle er spændte og glade. Men kender du en gravid, og skal du til baby shower for at fejre den kommende mor, kan det være svært at finde den perfekte baby shower gave. Derfor giver vi dig her 5 bud på, hvad der kan være en god baby shower gave både til den kommende mor og den lille ny.

1. Babys første bamse

En rigtig sød baby shower gave kan være en bamse, som faktisk kan gå hen og blive barnets første bamse. Sådan en bamse kan følge barnet hele vejen gennem barndommen, og det kan derfor blive en meget betydningsfuld baby shower gave. Der findes rigtig mange lækre bamser til babyer på markedet, og du kan finde dem i alskens former og farver, så du kan vælge en bamse, der også går rent ind hos de kommende forældre.

2. Graviditetsbog eller en bog om barnets første tid

En god baby shower gave kan også være en bog, der kan hjælpe den kommende mor igennem den sidste tid. En bog om at være gravid kan nemlig give god insiderviden og være en forberedelse af, hvad der er på vej, så den kommende mor kan være klar til alt. Du kan også give en bog om barnets første tid som baby shower gave, så begge kommende forældre har en chance for at vide lidt om, hvad den første tid af livet med den lille ny byder på.

3. Et fotoalbum eller gavekort til fotosession

Et nyt liv med barn giver mange nye minder, og det er rart at have mulighed for at forevige alt. Derfor vil det være en sød baby shower gave at give et fotoalbum, som de kommende forældre selv kan fylde op med minder – og du kan jo altid give dem et engangskamera eller et gavekort til fremkaldelse af billeder sammen med fotoalbummet. Du kan også give en baby shower gave, som de kommende forældre kan bruge, når baby melder sin ankomst. Mange fotografer har nemlig pakker med photoshoots til nyfødte, så de kommende forældre kan glæde sig over professionelle billeder af deres baby mange år fremover.

4. Praktiske ting til baby

Selvom det er lækkert med en sjov eller flot baby shower gave, så kan det også være rigtig dejligt, at der er nogen, der tænker praktisk. En god baby shower gave kan altså også være alskens praktiske ting, som man kan få behov for som nye forældre. For eksempel stofbleer, sutter, babytøj, badekar, puslepude eller lignende.

5. Selvpleje til den kommende mor

Selvom et baby shower i høj grad handler om den lille ny, der er på vej, så må du heller ikke glemme den vordende mor. Hun vil helt sikkert blive glad for en baby shower gave, der handler om hende – for eksempel et gavekort til gravidmassage eller parfumefri plejeprodukter i høj kvalitet, så hun kan give sig selv noget omsorg.