Hvad skal man bruge af baby udstyr? Få svar her

Der er mange ting at holde styr på, når du skal til at være forælder for første gang, og listen over baby udstyr kan virke uendelig lang, når du begynder at købe ting til børneværelset. Men der er hjælp at hente, for her får du svar på, hvilket baby udstyr du har brug for, når dit første barn gør sin entré i verden.

Hav et udvalg af tøj i dit baby udstyr

En baby vokser rigtig hurtigt, og nogle babyer er meget små til en start, mens andre er større. Det er derfor svært på forhånd at vide, hvor store bodystockings du skal købe inden fødslen, men din jordemoder kan hjælpe med at give et estimat på størrelsen af dit barn. Lad være at købe for mange bodystockings, da de hurtigt bliver alt for små. Afhængigt af årstiden kan du købe bodystockings med lange og korte ærmer. Husk også altid at have huer klar til den lille, også selvom det ikke er vinter.

Selvom det ikke er decideret tøj til baby, så er det en god idé at lade dit baby udstyr inkludere et lager af stofbleer, der helt sikkert bliver uundværlige for dig. De kan bruges til mangt og meget, for eksempel at sørge for, at du ikke får gylp på tøjet eller lignende.

Alt det andet baby udstyr

Det er selvfølgelig vigtigt at have alt det rigtige baby udstyr på plads, inden barnet kommer til verden. Og nogle ting kan slet ikke undværes i dagligdagen med en nyfødt. For eksempel skal dit baby udstyr indeholde en pusletaske, så du lettere kan have alt med dig, når du er på farten. En puslepude og eventuelt et puslebord er også nødvendigt, og her kommer du til at tilbringe rigtig meget tid. Du får også brug for lift og madras, babydyne og sengetøj. Og selvfølgelig en autostol, til når du har dit barn med i bilen.t

Husk også at have bleer til en nyfødt klar til at tage i brug. Rigtig mange steder tilbyder såkaldte babypakker, der indeholder forskelligt baby udstyr, og der kan du få rigtig mange bleer til barnets første tid, samt få baby udstyr som du så ikke selv behøver at gå ud og investere i.

Noget er need to have baby udstyr, og noget er nice to have

Selvom der er rigtig meget baby udstyr, der er vigtigt at have, når du føder første gang, så er der også meget baby udstyr, du faktisk ikke har brug for. Sørg derfor for ikke at bruge for meget af din dyrebare energi på at halse rundt i babyforretninger for at finde ting, som du slet ikke har behov for. Brug derfor din sunde fornuft, inden du falder for alt for mange søde ting. For eksempel er dit barn jo ligeglad med, om det er dag eller nat og har derfor ikke decideret behov for nattøj. Men synes du, at det er sådan det skal være, så skal din baby også have nattøj som del af baby udstyr.