Klar til barn: Få svar på, om du er klar til at få barn

Hvis man snakker med en flertallet af kvinder i sidst i tyverne eller i begyndelsen af trediverne, så vil mange af dem kunne bekræfte at deres biologiske ur tikker med fuld kraft derudaf. Dog er det ikke alle der 100% har det på denne måde. Hvis du hører til denne gruppe af kvinder, så kan det sagtens være at du har spekuleret over om du mon er parat til at blive moder. For at finde ud af om du nu er klar oppe i hovedet til at tage det næste skridt i din tilværelse, så får du her 5 klokkeklare tegn på at det er ved at være på tide med en familieforøgelse.

1. Trangen har meldt sig

Det hele begynder med noget så simpelt som dette. Føler du trang til at blive forælder? Hvis du ofte føler at der er et tomrum i dit liv, som kun kan blive opfyldt af et barn, så er dette bestemt et tydeligt tegn på at du er ved at være klar til barn og et nyt liv som forælder.

2. Du dagdrømmer om at blive forælder

Hvis du fanger dig selv i at dagdrømme om et liv med små fødders trampen på stuegulvet, når du ser naboen lege med hendes børn, så kunne dette bestemt også være et klart signal der peger i moderrollens retning. Vores dagdrømme om bleer og babyer har jo i mange tilfælde rod i virkeligheden, og viser ofte at du rent faktisk underholder tanken om at blive moder seriøst og måske er klar til barn.

3. Du fyldes ikke med angst ved tanken om at blive forælder

Hvis dine dagdrømme ikke minder om et mareridt, men i stedet noget behageligt, så kunne dette også være et godt tegn på at du har det fuldstændigt godt og afslappet ved tanken om at blive moder. Det der kendetegner mange folk der endnu ikke er klar til barn og blive forældre er nemlig, at de fyldes med nervøsitet bare ved tanken om at skulle være ansvarlige overfor et nyt lille væsen.

4. Du kigger din partner efter i sømmene

Fanger du dig selv i at lægge mere mærke til din partners adfærd end normalt? Hvis svaret er ja, så er det slet ikke usandsynligt at du ubevidst er ved at vurdere han eller hendes potentiale som forælder for dit barn. Kan du se vedkommende som en god far eller mor eller ser det bare helt håbløst ud? Når dette så er sagt, så er dette ikke en helt ufarlig beskæftigelse. Mange mennesker vokser jo nemlig med opgaven når de bliver forældre, så det kan ikke altid være åbenlyst om ens partner nu er klar til barn eller ej.

5. Din økonomi kan håndtere et barn

Når alt kommer til alt, så spiller penge desværre også en væsentlig rolle når det kommer til at beslutte sig om man er klar til barn. Det er nemlig hverken retfærdigt overfor dit barn eller dig selv, hvis økonomien ikke kan bære den ekstra mund at føde. Så inden du beslutter dig endegyldigt, så bør du altid være 100% sikker på at økonomien kan bære. For både dig og din babys skyld.