Skab de bedst mulige rammer for dine børn

Ifølge sundhedsstyrelsen vokser der hvert år mere end 122.000 børn i Danmark, op i familier med misbrug. Et misbrug kan ramme alle og langt de fleste med misbrug i Danmark er helt ”almindelige mennesker med familie, arbejde og på mange måder et helt normalt liv. Men under overfladen er det naturligvis anderledes.

For det har store konsekvenser at vokse op i en familie med misbrug:

  • en tredjedel af alle børn, der vokser op i hjem med alkoholmisbrug, udvikler selv et misbrug som voksen
  • en tredjedel oplever psykiske vanskeligheder som angst, depression og spiseforstyrrelser
  • 40 % af personer i alkoholbehandling er vokset op med forældre, der drak
  • Voksne børn til en alkoholmisbruger har en brugsrate af sundhedssystemet, som er op til fire gange større end almenbefolkningen

Kilde: Sygdomsbyrden i Danmark

 

Behandlingscenter i trygge rammer

Hos A Behandlingscenter kan du få hjælp til hele familien. De har en specialdesignet misbrugsbehandling som giver misbrugeren de bedste muligheder for et nyt liv uden alkohol, hash, kokain og andre stoffer. Gennem behandlingsforløbet vil der være familiesamtaler og undervisning for de pårørende som sikrer at hjælpen kommer hele vejen rundt.

Behandlingscenter med erfarne misbrugsbehandlere

Hos A Behandlingscenter er alle ansatte selv tidligere misbrugere med egen personlig erfaring med misbrug. De har alle kæmpet kampen mod misbrug og vundet. Teamet består af professionelle behandlere som altid møder dig og dine nærmeste i øjenhøjde og med stor empati. Forståelse af sygdommen misbrug og afhængighed og nok det allervigtigste for en succesfuld misbrugsbehandling.

Behandling med kognitiv adfærdsterapi i centrum

Gennem det 7 ugers behandlingsforløb vil der være gruppeterapi, undervisning, foredrag, kognitiv adfærdsterapi og personlige opgaver der sikrer den bedst mulige forandring. Kognitiv adfærdsterapi har vist at være noget af det mest effektive til behandling af misbrug, adfærd og vaner.

Ambulant behandling udenfor normal arbejdstid

Hos A Behandlingscenter er det muligt at komme i behandling og fortsat blive boende hjemme og passe sit arbejde. En behandling der griber så lidt som mulig ind i ens hverdag kan være til stor fordel for mange klienter. Det kræver en stor villighed til at være i behandling, men vil hvis den er der give klienter store muligheder og tryghed ved at kunne blive hjemme mens behandlingen står på. Det gør det også noget nemmere at være helt anonym, hvilket mange ønsker.

Døgnbehandling i Jylland

A Behandlingscenter kan også tilbyde døgnbehandling i Jylland som typisk tager 5-6 uger. Begge behandlings typer er en intense forløb som giver klienterne de bedste forudsætninger til et nyt liv som ædru og clean.

Uforpligtende forsamtale

Du kan altid kontakte behandlingsstedet for nærmere information og de tilbyder altid en helt gratis og uforpligtende samtale hvor man kan se stedet, høre mere om behandling. Til samtaler kan der også laves en udredning og hjælpes til hvilken behandling der vil være den bedste.

Misbrugsbehandling gør en stor forskel og det hjælper hele familien!